Om Kosmos

Baggrund & kontaktinfo

Om Kosmos

Ann Rosenberg

Jeg har altid arbejdet med mennesker. Først som uddannet skolelærer, suppleret med diplomuddannelse i pædagogisk psykologi samt diverse kurser indenfor særligt den kognitive terapi samt ACT. Ovenpå en rygsygdom og et forløb med stress måtte jeg sadle om. I de sidste seks år har jeg arbejdet som selvstændig, med samtaleterapi,  freelance mentor i Favrskov kommune, kropsterapi og NADA-behandlinger.

NADA øreakupunktur fangede min interesse, da jeg hos de mennesker, jeg arbejder med, ofte oplever en uro og ubalance i kroppen, som kan være svær at få italesat. Med NADA fornemmede jeg, at jeg kom det første skridt fra hovedet og ned i kroppen.
TOTUM kropsterapi blev næste skridt. Kropsterapien fangede mig med sin holistiske tilgang, og jeg startede på uddannelsen i et håb om at få oplevelsen af at komme endnu mere væk fra symptombehandling og tættere på muligheden for at kunne årsagsbehandle.

Indre Barn og chok traumeterapi hænger for mig uløseligt sammen med kropsterapi. Støder jeg i kropsterapien på blokeringer for udvikling og flow i kroppen, viser det sig ofte, at det skyldes uforløste hændelser i barndommen, chok eller fastlåste traumer

Homøopatien er med til at løsne op for blokeringer der ligger lagret i vores krop. Homøopatisk udrensning er for mig, et rigtig godt supplement til de øvrige behandlinger  

Udgangspunktet for enhver af mine behandlinger er det samme: Kroppen er en helhed! Derfor lytter jeg til både hoved og krop, smerter og symptomer, tanker og følelser, jeg anerkender hele dig.
Jeg nyder at se, hvordan terapien finder ind til problemets kerne, løsner op i dig og åbner nye veje. Derfor videreuddanner jeg mig løbende, så jeg altid kan hjælpe dig bedst muligt videre.

Har du brug for behandling?

Kontakt mig for at høre mere eller book en tid via kalenderen.

Jeg arbejder fleksibelt, så du kan få behandling, hvor det passer ind i din kalender. Jeg behandler gerne i dit hjem – her vil der komme et ekstra tillæg på for kørsel og tid.

Af hensyn til mine øvrige kunder samt planlægningen af mit arbejde, beder jeg dig afbestille senest 24 timer før behandlingens start, hvis du skulle være forhindret. Ved for sent afbud eller udeblivelse, betales 100% af behandlingen. Reglen gælder alle behandlinger.

Mobil: +45 24 24 97 41

Mail: ar@rosenbergkosmos.dk

Adresse: c/o Ann Rosenberg, Delingen 8, 8881 Thorsø

OBS: Rutevejledningen fra Google og GPS  kan være forkert: Kør ned ved Drøsbro Mejeri på Tingvej 31, på Delingen – Fortsæt 1200 m på vejen, der efter asfalt bliver til grusvej.

CVR: 37360775